Oranjedak Solar

Over Oranjedak Solar

Oranjedak Solar, dochteronderneming van Oranjedak, heeft inmiddels jarenlange ervaring in grootschalige toepassing van zonnepanelen. Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering. Oranjedak heeft meer dan 40 jaar ervaring in heel Nederland.

Kwaliteit en zekerheid

Oranjedak Solar is erkend Uneto-VNI installateur. Dat betekent dat al onze PV installaties aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Specifiek op het vlak van de vakbekwaamheid van onze installateurs is er onze erkenning als KvINL installateur. Oranjedak Solar beschikt over de vakkundige installatieteams van Oranjedak. Deze opereren conform NEN normen. Daardoor kunnen wij u volledige dakgarantie blijven bieden. Oranjedak is lid van Vebidak en werkt onder de normering van ISO 9001, VCA**, BDA, KOMO en Dakmerk. Het Dakmerk certificaat garandeert u zekerheid. Het is een kwaliteitswaarborg dat aan een selecte groep bedrijven wordt toegekend door de Stichting Erkenningsregeling/Certificatie Instelling Dakbedekkingsbedrijf (SECI). Deze onafhankelijke instelling stelt de hoogste eisen aan o.a. vakbekwaamheid, bedrijfsvoering en solvabiliteit.

Oranjedak Solar werkt verder samen met Energydak (zonthermische energiewinning) en Valprevent (valbeveiliging) en heeft diverse partnerships met organisaties op het gebied van duurzaam bouwen.

Meer weten?

Download onze brochure.